Login
RO EN

Schimbatoare brazate

 

                                                     Authorized distributor

Ce sunt schimbătoarele de căldură cu plăci brazate

 

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate sunt unul dintre cele mai eficiente mijloace de transfer de căldură de la un mediu la altul. Alegerea tehnologiei de schimbător de căldură cu plăci brazate pentru următorul proiect de încălzire sau răcire va oferi multe beneficii, inclusiv cerințe minime de spațiu în sistem și economii de energie și costuri de întreținere.

 

Un schimbător de căldură cu plăci brazate este format din plăci in diferite forme constructive care se combină pentru a crea canale prin care pot fi distribuite un mediu cald și unul rece (de obicei apă).

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate pot fi utilizate pentru o gamă largă de funcții într-un sistem de încălzire sau de răcire – pot acționa ca condensatoare, evaporatoare, răcitoare de ulei sau gaz și pot fi utilizate pentru alte funcții care implică transferul de încălzire sau răcire.

 

Schimbătoarele de căldură cu plăci brazate sunt utilizate pe scară largă în multe industrii diferite și adesea în rețelele de căldură rezidențiale si centralizate, la scară largă. Ele joacă un rol important în furnizarea procesului și producției de aer condiționat, refrigerare, răcire a centrelor de date și încălzire rezidențială sau industriala.

 

Beneficiile alegerii schimbătoarelor de căldură cu plăci brazate

 

Compact – Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci brazate sunt extrem de compacte în comparație cu alte tehnologii. Amprenta de carbon poate fi de până la o zecime din cea a unui schimbător de căldură cu carcasă și tub sau jumătate din cea a unui schimbător de căldură cu plăci si garnituri.

 

Eficient – Fără a fi nevoie de garnituri sau echipamente de susținere, aproximativ 95% din material este folosit pentru a transfera căldura. Debitul foarte turbulent vă permite, de asemenea, să utilizați diferențele mici de temperatură în mod eficient.

 

Fiabil – Construcția robustă nu necesită garnituri, eliminând riscul de scurgere. Aceasta înseamnă performanță termică și hidraulică stabilă, cu întreținere minimă și timpi de nefuncționare.

 

Flexibil – Dimensiunea compactă utilizează spațiul în mod eficient și face proiectarea sistemului mai flexibilă. Modulele termice mai mari pot fi construite unitate cu unitate pentru a tranzita prin spatii inguste și este ușor să extindeți capacitatea atunci când cererea crește.

 

Cost-eficient – Veți economisi energie, întreținere, piese de schimb și instalare. Costul ciclului de viață de peste 15-20 de ani poate fi adesea jumătate din cel al unei soluții cu garnitură corespunzătoare.

 

Auto-curățare – Schimbătoarele de căldură SWEP cu plăci lipite sunt în mod normal cu autocurățare, datorită fluxurilor foarte turbulente. În aplicațiile cu risc ridicat de murdărire sau detartrare, curățarea în loc este ușoară, fără a fi demontată.

 

Personalizat – Prin combinarea designului plăcii, materialelor și conexiunilor de la componente standard, menținem timpii de livrare scurti, maximizând în același timp producția în aplicația dumneavoastră specifică.

Schimbatoare brazate

PARTENERI :