Login
RO EN

Despre noi

Despre noi

Societatea ECO THERM SERVICES este o companie românească cu capital integral privat fondată în anul 2006 pe structura unei societăți comerciale cu răspundere limitată.

Principala arie de interes o reprezintă serviciile de proiectare, productie, livrare, montaj, punere în funcțiune, servicii în garanție și postgaranție, asistență tehnică, instruire și consultanță pentru diverse tipuri de echipamente de un nivel calitativ superior, de a inova în funcție de cerințele pieței și de a îmbunătății continuu eficacitatea serviciilor.

Compania își concentrează activitatea încât aceasta să confere clienților săi o mai mare siguranță și un bun control asupra raportului calitate-preț, acest lucru reflectându-se prin produse competitive pentru întreaga gamă de echipamente produse, importate și distribuite, în special pe dezvoltarea orientată prin sisteme. Prin aceasta se înțelege că încercăm  întotdeauna să furnizăm și să explorăm posibilitățile de inițiere a unor sisteme de apă și termoficare complet integrate.

În anul 2014 societatea a inaugurat fabrica pentru producția de echipamente termotehnice prefabricate  : grupuri/stații de pompare,  stații de transfer , module și substații termice complet echipate și automatizate, personalizate funcție de necesitățile beneficiarilor. Fabrica este utilată cu echipamente de ultimă generație:  sudură automată circulară și circumferențială (CNC), aparate de sudură TIG/WIG, MIG-MAG și MMA sinergice, dispozitive de tăiat și șanfrenat semi-automate, masă rotativă și poziționer, dispozitive de ridicat și poziționat, incintă de vopsit cu recuperare vapori, stații specializate de asamblat și producție tablouri electrice și de automatizare. Echipa de producție este formată din oameni tineri, cu spirit de echipă, specializați și instruiți atât extern cât și intern. Coordonarea întregului proces începând cu proiectare, producție, testarea și controlul de calitate al echipamentelor este strict supravegheat conform procedurilor interne specifice și în conformitate cu certificările deținute.

ECO THERM SERVICES este dedicată parteneriatelor și satisfacerii nevoilor de business ale clienților săi, dezvoltându-și în mod coerent și constant competențele tehnice și portofoliul de produse, asumandu-și cu responsabilitate rolul de partener de încredere.

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență îl reprezintă faptul că ECO THERM SERVICES are proiectat și implementat Sistemul de Management al Calității având la bază standardele de referință SR EN ISO 9001: 2008.

De asemenea, începând cu anul 2011, societatea noastră a implementat și standardele ISO 14001:2005, 18001:2008, 27001:2006.

 

img_7700
img_7701
img_7702
img_7703
img_7704

 

Catalog EcoTherm Services

2019

  •  
  •