Login
RO EN

Module termice

EcoFlex

 Module termice cu tehnologie de ultima generatie

 

Eco Therm Services este specializata in fabricarea de statii de incalzire foarte personalizate, in functie de parametrii, cerintele si nevoile sistemului clientului.

Construim module termice personalizate în funcție de dorințele, nevoile și cerințele dumneavoastră specifice. De la unități unice de incalzire urbană până la puncte termice de mare putere, suntem aici pentru a vă îndeplini proiectele avantajos si facil. Modulele noastre noastre personalizate sunt proiectate și fabricate exclusiv în funcție de parametrii unici ai sistemului, astfel încât să poată atinge o eficiență maximă. Specialiștii noștri sunt aici pentru a vă sfătui atunci când planificați configurarea modulului termic.

 

Modulele termice fabricate de EcoTherm sunt soluția perfectă pentru conectarea caselor uni sau multifamiliale la rețeaua de termoficare si au aplicație universală în clădirile noi și existente pentru dimensiunile sale compacte iar funcționarea complet autonoma a fost special concepută pentru a oferi eficiență și confort ridicate, reducând în același timp costurile de exploatare.

 

Designul compact cu configurație inteligentă face ca modulele noastre să fie ușor de transportat, asamblat, întreținut și exploatat. Dispunerea componentelor importante este concepută în funcție de funcționalitate și pozitionate pentru o întreținere ușoară.

 

Modulele termice furnizate de EcoTherm sunt complet asamblate, testate și cablate funcțional pentru o instalare ușoară și eficientă. Soluția completă „plug & play” face fazele de asamblare foarte ușoară pentru instalatori, consultanți și administratorii de mentenanta a clădirilor.

 

Caracteristici și Beneficii:

 

·         Proiectam configurații flexibile

·         Functionare complet autonoma

·         Echipat standard pentru conectarea in sistemele SCADA sau BMS

·         Schimbătoare de căldură de înaltă eficiență, brazate sau cu garnituri

·         Pierderi hidraulice reduse – pe conductele primare și de încălzire

·         Timp de reacție scurt si eficient pentru ACM

·         Conexiuni personalizabile

·         Efort minim de instalare si punere in functiune la fața locului

·         Componente de la producători de top (de ex. IMI, Siemens, Grundfos, Swep, Broen)

·         Cea mai înaltă calitate (ISO 9001, 14001) și fiabilitate (rata minimă de defecțiuni)

 

 EcoFlex DHE           EcoFlex SLIM   

 EcoFlex DHWE   

 

Module termice

PARTENERI :