Login
RO EN

IZAR MOBILE

Citirea mobila Wlak-by sau Drive-by

Efectuați citiri Walk-by pe mobil sau citiri Drive-by cu până la 50 km/h. Colectați date de la contoare cu un efort minim, facturați corect la data relevantă și automatizați rutinele obositoare. Clienții dvs. nu mai trebuie să-și citească propriile contoare sau să fie acasă pentru citirea contoarelor. Primul pas către citirea complet automatizată a contoarelor: soluțiile mobile vă oferă un punct de intrare la contorizarea inteligentă la un cost corect. Puteți face pasul următor și trecerea la o rețea fixă complet automatizată este posibilă în orice moment cu baza de contor existentă, chiar și fără configurație.

Cu soluția noastra Walk-by/Drive-by, puteți citi toate contoarele pentru apă, energie termică, gaz și electricitate pur și simplu conducând (sau mergând pe jos). Software-ul IZAR@MOBILE 2 face citirile mobile simple și intuitive. Simpla conexiune la un receptor radio transformă TABLETA IZAR (sau orice altă tabletă) într-un instrument eficient de citire a contorului.

Optimizați-vă procesele

 

IZAR@ MOBILE 2  poate fi operat complet autonom ca model de pornire cu costuri reduse. Cu toate acestea, împreună cu software-ul IZAR@NET 2 de la, obțineți o valoare adăugată considerabilă: profilurile de configurare și tururile pot fi planificate centralizat, gestionate și trimise pe diferite dispozitive mobile. Toate datele pot fi criptate cu software-ul central de gestionare a datelor prin simpla apăsare a unui buton și sincronizate cu dispozitivele mobile de citire.

 

 

IZAR MOBILE

PARTENERI :